logo titova vila zlatibor apartmani

Apartment Management

Izdavanje i održavanje apartmana

Izdajemo umesto Vas u periodu kada niste tu

Kompleks poseduje upravu i iskusan menadžment koji za Vas može da vrši celokupan property i rental managment. Posebna pogodnost za vlasnike ovakvih apartmana ogleda se u tome što vreme koje ne provode u apartmanima mogu iskoristiti za postizanje profita.

Izdavanje i održavanje apartmana

Vešeraj

Kompleks poseduje i profesionalni vešeraj koji svim gostima i vlasnicima apartmana pruža usluge pranja i peglanja veša. Pranje i peglanje se obavlja profesionalnim mašinama i kvalitetnim proizvodima za pranje. Zaboravite na fleke zahvaljujući najkvalitentijim proizvodima koji uklanjaju fleke bez oštećivanja tkanine, koje poseduje naš vešeraj.

U najkraćem roku možete doći do svog čistog, mirišljavog i lepo složenog veša.

Vešeraj

Održavanje apartmana

Da vaš apartmna uvek bude uredan i čist

Čistoća apartmanskog prostora zahteva posebnu pažnju. Koliko god vremena da provedete u apartmanu jako je bitno da se osećate prijatno. Nudimo Vam povoljne i kvalitetne usluge čišćenja i održavanja Vašeg apartmana.

Održavanje apartmana

Opremanje

Vršimo kompletno opremanje apartmana za Vas

Da bi užitak bio kompletan potrebno je da apartman bude kvalitetno opremljen, udoban i funkcionalan. Naš tim je tu da umesto Vas opremi kompletan apartman po najmodernijim standarima po ugledu na svetske apartmane.

Opremanje