logo titova vila zlatibor apartmani

Vila KLUB - Sve na jednom mestu

Vlasnici apartmana kao i njihovi gosti, ako se odluče na izdavanje preko recepcije, automatski postaju članovi VIla kluba. Članovi će imati velike pogodnosti i prioritet u korišćenju dodatnog sadržaja kompleksa kao što su: Spa centar, bazen, teretana u odnosu na ostale goste Titove Vile.

Recepcija

Recepcija

Restoran

Prepustite se izvrsnoj ponudi i profesionalnoj usluzi našeg restorana. U prijatnom ambijentu možete uživati kako u svetskim specijalitetima tako i u klasicima tradicionalne srpske kuhinje. Naš room service stoji Vam na raspolaganju 24 sata.

Restoran

Spa centar

SAUNA / SLANA SOBA / JACUZZI

Upotpunite kvalitet svog odmora uz wellnes i spa sadržaj kompeksa, koji je posvećen relaksaciji i zdravlju naših gostiju. Opustite duh i telo u slanoj sobi, tepidarijumu ili sauni. Napravite kombinaciju svog omiljenog tretmana sa plivanjem u zatvorenom bazenu i prepustite se potpunom opuštanju čitavog organizma.

Za čarobne momente na otvorenom tu je i đakuzi bazen, otvoren tokom cele godine. Zamislite snežni i zavejani Zlatibor, i pahulje koje padaju po Vama, dok se kupate na otvorenom.

Spa centar

Konferencijska sala

DO 80 MESTA

Rađena po modelu svetski priznatih sala, konferencijska sala kompleksa pruža idealne uslove za održavanje seminara, kongresa, predavanja i skupova za veći broj ljudi. Moderna oprema i dekoracija prostora osmišljeni su tako da podstiču kreativnost i razvoj novih ideja.

Konferencijska sala

Dečije igralište

ZA NAŠE NAJMLAĐE

U kompleksu Titova Vila posebna pažnja posvećena je najmlađim i najdražim gostima. Mališani će moći da se rekreiraju i zabavljaju na otvorenoj površini od čak 700m2. Raskošni park koji odiše zelenilom i svežim vazduhom ispunjen je raznovrsnim sadržajem: ljuljaškama, toboganima, kućicom na drvetu, trim stazom. Pravo dečije carstvo!

Dečije igralište

Dečija igraonica

ZA NAŠE NAJMLAĐE

U kompleksu Titova Vila posebna pažnja posvećena je najmlađim i najdražim gostima, mališani će moći da uživaju u čarima dečije igraonice.

Dečija igraonica

Šank

Šank

Loby Bar

Loby Bar

Kamin

Kamin

Teretana

Teretana u okviru spa centra prostire se na 120m2, opremljena najsavremenijom opremom za vežbanje i treniranje. Upotpunite svoj odmor vežbom za telo i duh, u vidu grupnih ili individualnih treninga. Vlasnicima apartmana na raspolaganju će biti i lični trener.

Teretana

Zatvoreni bazen i otvoreni đakuzi

Dozvolite sebi poptuno opuštanje u privatnosti našeg spa centra, jer za kompletan užitak tokom cele godine, na raspolaganju će vam biti otvoreni i zatvoreni bazen. Isplivajte iz unutrašnjeg u spoljašnji bazen đakuzi i relaksirajte se u vreloj vodi čak i dok po vama padaju snežne pahulje.

Zatvoreni bazen i otvoreni đakuzi

Otvoreni bazen

Savršen letnji odmor na planini sada dobija potpuno novu dimenziju! Tople letnje dane obogatite sunčanjem i kupanjem uz miris borovine na preko 1000 metara nadmorske visine u bazenu površine od skoro 200m2, koji će imati i odvojeni deo za vaše najmlađe i najdraže.

Otvoreni bazen

Otvoreni bioskop

Pored svih ostalih mogućnosti za uživanje u slobodno vreme na planini, predstavljamo vam i jednu novu opciju - mesto na otvorenom, gde ćete moći da uživate u vanvremenskim hitovima poput ,,Boni i Klajd’’, ,,Doručak kod Tifanija’’, ,,Neki to vole vruće’’, u novijim kinematografskim ostvarenjima, kao i u svim sportskim prenosima, i to sve na velikom ekranu, pod otvorenim planinskim nebom! U ovom letnjem bioskopu svako će moći da izabere film u kome će moći da uživa, što i jeste cilj ovog projekta: uživanje  i druženje. Ovo je idealna prilika da sa svojom porodicom, prijateljima, i ostalim gledaocima provedete lepo i prijatno veče na otvorenom, i to potpuno besplatno!

Otvoreni bioskop